Personal Views

Greetings fromThe Land of Jackie Chan

halooo…

greetings from the land of jackie chan… damn you jackie, kenapa sih jualan kaos gambar jackie aja HK$266???

sinting… i guess that’s how u make money ey?

for all the girls out there… silahkan nangis darah, karena gue di sini nangis darah…

SALE is on… not just meaningless 10%-20% off… it’s all around the city at 50%-70% off!!!! hahahahah rese banget ya?

weirdest thing about coming to HK is… one of the buildings on vic harbour has this plastered on its big TV screen : WHAT IS YOUR FINANCIAL GOAL? bikin inget kerjaan aja ya…

financial_goal.jpg

other weird thing about this city… i found this on one of the public toilet… yes, you see it right, it’s small tv in a toilet cubilcle… psycho advertisement!

tv_toilet.jpg

i’ll update the blog as soon as i can.

Meanwhile… you have a hard rockin’ day… cause i think over here i have to walk more than 10.000 steps a day to get to anywhere… kurus gak ya gueeee?? Tongue out

~ lig ~

TOPICS


Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Daftarkan email Anda untuk update terbaru dari QM!

Contact Us

Grand Wijaya Centre Blok A no.3-4
Jl. Wijaya II, Pulo-Kebayoran Baru, Jakarta Selatan.

Anda juga dapat menghubungi kami melalui:
WhatsApp/SMS/Call: 08111500688
Email: info@qmfinancial.com

atau silakan isi form kontak berikut:

Berkarir bersama QM

QM Financial memiliki mimpi mewujudkan masyarakat yang memiliki literasi keuangan agar berdaya secara finansial. Anda dapat mengirimkan CV dan menceritakan kenapa Anda tertarik untuk bergabung dengan kami serta bagaimana cara Anda dapat berkontribusi melalui surel ke hr@qmfinancial.com

Keep in Touch