Personal Views

Some Pics From Last Week: With or Without Shading

Hai all,

Sorry for not being able to update this blog more regularly. Things got a little rough last week – Dena’s 3rd birthday Smile

And this week, I’m on training for the entire week…

Anyway to keep you entertained, here are some pictures from last week.


Financial Clinic at Good Morning Hard Rockers Show


steny_pandji_nita_wina.jpg

Steny, Pandji, Nita (nitnotblue), Wina

Kenapa coba mukanya harus seperti itu????
Notice that the others were sitting down while I was standing up… yet we looked like we have the same height? Smile hehehehe…


Cinta at O Channel


liza_wina_amy.jpg
Liza, Wina, Amy

We are a really weird bunch. Yang satu ibu hamil, yang satu emak-emak kerudungan, Amy… well enough said kan? Hehehehe… We have so much fun at the show… too bad Jeung Dewi the producer declined to have her picture taken…

Oiya.. bisa bedain kan hasil yang pake ‘shading’ sama yang gak pake ‘shading’ ? Hidup make up artist! Hahahah thanks ya Mbak Fiona, Teh Yati & tim nya yang selalu sabar karena gue selalu ketinggalan bulu mata palsu… (kalo kata Don, gak penting banget seh???)

Cheers
Wina

TOPICS


Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Daftarkan email Anda untuk update terbaru dari QM!

Contact Us

Ingin mengundang QM untuk kegiatan di tempat Anda? Punya pertanyaan seputar literasi finansial? Tinggalkan pesan dan kami akan segera menghubungi Anda!

Our Location

Grand Wijaya Center Blok D No. 11
Jl. Wijaya II
Jakarta Selatan
Telp: (021) 293 294 08 / 09
Email: info@qmfinancial.com

Keep in Touch